Ons kantoor

Maak kennis met Jurizon en het team

Jurizon Advocatenkantoor

particulieren en ondernemers

Wij adviseren, stellen contracten op, informeren en bemiddelen. Indien er geen redelijke oplossing kan gevonden worden buiten de rechtbank staan wij aan uw zijde tijdens de procedure.

De belangen van de klant staan centraal en wij kiezen nooit voor een procedure indien een geschil minnelijk geregeld kan worden.

Wij gaan steeds op zoek naar de meest geschikte aanpak voor uw zaak, hetzij als eiser of als verweerder.

Wij dragen beroepsernst en deontologie hoog in het vaandel. Uw dossiers worden met de meeste discretie bij ons behandeld.

Het kantoor is ontstaan uit de associatie tussen Mr. Samuel Algoet en Mr. Sara Bekaert. Nadat zij elk hun eigen kantoren hebben uitgebouwd te Dadizele en Beselare besloten zij in 2018 om hun krachten te bundelen en een overkoepelend kantoor op te richten te Zonnebeke.

Jurizon staat niet stil. Wij kiezen voor continue bijscholing en de verdere uitbouw van het kantoor door middel van gespecialiseerde medewerkers.

Maak kennis met ons team hieronder.

 

  Maak een afspraak
Jurizon
Beroepsernst en plichtethiek voorop

Maak kennis met onze advocaten

Jurizon - logo
Leuk om te weten

Jurizon
Betekenis van ons logo


De naam Jurizon is een samensmelting van "Juridisch" en "Zonnebeke", gezien ons overkoepelend kantoor gevestigd is te Zonnebeke.

Daarnaast klinkt de benaming "breed" (als de horizon) aangezien wij ons zowel richten op particulieren en ondernemingen.

We zochten een jonge en een frisse naam en kozen er voor om af te stappen van een klassieke "namen associatie".

Het gele schijfje op de "I" in het logo is een knipoog naar de "Zon" en het spreekwoordelijke puntje op de i.